Helikoptertur, Munchmuseet og middag, det er kindereggpremie det!

Helikoptertur, Munchmuseet og middag, det er kindereggpremie det!

Vinnerne av Veidekkes høstkonkurranse fikk sett både Oslo og Munchmuseet fra fugleperspektiv og på nært hold da premien ble innkassert nå i april.

Høsten 2016 arrangerte Veidekke konkurranse i forbindelse med sin årlige traineekampanje. Konkurransen lå tilgjengelig på Veidekkes nettsider sammenbyggervi.no fra 16. september til 31. desember 2016. Totalt hadde nettsiden over 56 000 besøk i løpet av denne perioden. Det var over 2 700 personer som testet seg i de uhøytidelige quizene, og én vinner ble kåret. Vinneren fikk ta med seg to venner på helikoptertur over Oslo, besøk på Munchmuseet med påfølgende middag. I tillegg hadde også mange av Veidekkes ansatte kastet seg med på konkurransen. Av disse ble det også trukket ut èn vinner, som fikk samme premie.

Vinnerne klar for take off

Onsdag 19. april var dagen for opplevelsene. Dagen starta med avreise fra Veidekkes hovedkontor på Skøyen i retning Ås. Der sto helikopteret og venta, for å bringe de to vinnerne med venner og guide Helge Dieset fra Veidekke fra Ås til Bogstad i Oslo. På den tre kvarter lange helikopterturen rakk de å se det meste av Oslo, Veidekkes byggeprosjekter, en spennende sving rundt høydene i Oslo, med følelsen av å subbe tretoppene, og kiling i magen. Og alle konkluderte med at det var en flott og spennende tur, men akkurat passe lang.

Trym Aksel Trondsen var vinner av kampanjen, og har god utsikt over Oslo fra helikopteret

Deretter gikk turen til Munchmuseet, der fire interesserte byggere fikk høre om bakgrunn for det nye museet, se hvordan det skal bli, og informasjon om det som er bygget hittil. Undertegnede prosjektleder Bente Lillestøl fikk mange gode spørsmål og innspill.

F.v. Pål Ødegård Hansen, Trym Aksel Trondsen, Magnus Gjerden og Erik Grimm Strømme som besøkte undertegnede prosjektleder Bente Lillestøl på Munchmuseet

F.v. Pål Ødegård Hansen, Trym Aksel Trondsen, Magnus Gjerden, Erik Grimm Strømme, samt Magne Sannerød, Helge Dieset og Ida Brynhildsrud fra Veidekke foran det nye Munchmuseet

Så var det klart for en runde ut og se på det som allerede er bygget, med armeringsarbeider, stålmontasje og rulletrapper som skal føre alle framtidig besøkende inn i de store utstillingsarealene.

Over og under: Hele gruppa på befaring på Munchmuseet

Trym Aksel Trondsen var ekstern vinner av konkurransen, og kunne be med seg to personer til premien. Valget falt på studiekameratene Pål Ødegård Hanssen og Magnus Gjerden. De tre går alle på bygg ved Høgskolen i Oslo og Akershus, og er i ferd med å avslutte sin Bachelor med oppgave om rehabilitering av betong, som utføres i samarbeid med familiefirmaet til Pål. Et godt valg av oppgave, syntes undertegnede, som også hadde betong og reparasjon av alkaliereaksjoner som avsluttende studieoppgave for mange år siden. De tre studentene syntes det passa fint med en dag sammen før innspurten av oppgaven, og tok det som team-building før ferdigstillelsen av bachelor-oppgaven. Etter endt ingeniørstudie, skal to av dem videre til NTNU, mens tredjemann skal starte å jobbe hos entreprenørfirma.

Hele gjengen samlet i 5. etasje på det nye Munchmuseet med Veidekkes prosjekt B4 Munch Brygge og Barcode i bakrgunnen

Etter helikoptertur og prosjektbesøk, var alle sultne, og dagen ble avsluttet med god og trivelig middag på Smalhans på St. Hanshaugen i Oslo.

Og vi ønsker lykke til med Bachelor-innspurt og veien videre!

Dagen ble avsluttet med god og trivelig middag på Smalhans

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *